Meer weten over hét lesmateriaal over ondernemerschap en zzp-schap in de 21e eeuw? Bel 06 24 97 85 68
HET HANDBOEK 2017-11-23T12:38:48+00:00

Niveau 2 en 3: HANDBOEK

IS ONDERNEMEN IETS VOOR JOU?

Het handboek dat de basis vormt van de lesmethode biedt een overzicht van alle onderdelen die iets met ondernemerschap te maken hebben in één overzichtelijk boek. Dat zorgt ervoor dat je begrijpt wat ondernemerschap inhoudt. Als je dingen begrijpt zijn ze leuker om te doen. En ondernemerschap is leuk!

Het handboek is toegankelijk geschreven en geschikt voor verschillende doelen:

  • Het biedt een uitstekende voorbereiding voor alle opleidingen die met meer begrip over ondernemerschap aan het schrijven van een ondernemingsplan willen beginnen.
  • Als naslagwerk voor alle opleidingen die ondernemerschap in hun curriculum hebben verwerkt, en studenten naast hun toekomstige beroep op het gewenste niveau ook actuele basiskennis over het zelfstandig ondernemerschap willen bieden.
  • Als inspiratieboek voor alle opleidingen in alle studierichtingen waarvan steeds meer oud-studenten als zzp’er/freelancer aan de slag gaan.  

Het handboek bevat de volgende onderdelen:

  • Korte en duidelijke teksten over alle onderwerpen waar je als ondernemer in de huidige maatschappij kennis van moet hebben en die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren.
  • Inspirerende quotes van ondernemers over allerlei aspecten van het ondernemersleven.
  • Korte verwerkingsopdrachten zodat leerlingen zelf moeten nadenken over wat de aangeboden stof voor hen betekent.

Het handboek is ondernemen iets voor jou is het meest complete overzicht voor ondernemerschapsonderwijs op dit moment. Geschreven vanuit de praktijk. Een must voor iedereen die goed en eigentijds ondernemerschapsonderwijs wil geven.

Het Handboek Is ondernemen iets voor jou? telt 168 pagina’s en kost €24,50 incl. 6% btw.

Isbn 978-90-79826-193

Hieronder kun je digitaal door de eerste 19 pagina’s van het handboek bladeren.